Я - кондитер! Етапи успіху

2021.09.07_Konditer_Etapi_uspihu25 вересня 2021р.

На початку навчального року у студентів 4 курсу стартує дисципліна "Предмет спецпідготовки", яка навчає   їх кондитерському мистецтву, заглиблює в солодкий простір творчості та краси.

Викладачі  фахової дисципліни навчають найважливішим етапам кондитерства : роботі з рецептурою, оздобленню виробів, а також аналізують помилки під час приготування  продукту та разом зі студентами  шукають шляхи їх уникнення.
Студенти з нетерпінням чекають момент, коли  можна власноруч  полити дзеркальну глазур на ніжний тортик, приготувати крем-чіз, капкейк, конфі,намелаку, еклер, глясаж, зефір, шоколад...
Викладачі  стежать за новинками кондитерства та охоче діляться  своїми знаннями та вміннями  з майбутніми фахівцями.

Викладачі фахових дисциплін Сухецька А.С., Артемюк О.А.

2021.09.07_Konditer_Etapi_uspihu

2021.09.07_Konditer_Etapi_uspihu1

Меню