3 Січня 2019р.
Теорія без практики мертва,
практика без теорії сліпа.
Імануїл Кант
3 січня 2019 року відбулося засідання школи педагогічного зростання «Викладач-початківець» на тему «Вдосконалення методики проведення практичних занять з дисципліни «Практикум з технології приготування їжі».
Засідання у формі дискусії з елементами практикуму проводила викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» В’юн Марина Іванівна. У процесі заняття були узагальнені основні вимоги щодо виконання наскрізних завдань технологічного профілю з врахуванням міжпредметних зв’язків для студентів IV курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції».
Під час засідання вироблено єдиний зразок подання інформації у вигляді таблиці. Це стане в нагоді під час вивчення предмету «Практикум з технології приготування їжі».
Козлинець О.Ю., методист коледжу