Є бажання – буде результат

24 грудня 2021р.
Для мене,   завідувача навчально-виробничої практики, було надзвичайно приємним відзначити достатню  успішність студентів 3 курсу спеціальності «Харчові технології»

під час проходження навчальної практики з використанням дистанційних  технологій.  Результати підведення підсумків з навчальної практики показали, що 90% -м опитаних, курс допоміг закріпити теоретичний матеріал з дисципліни, а для 70% – навіть розширив теоретичний  та практичний матеріал, що є підґрунтям подальшого успішного вивчення матеріалу  технологічних дисциплін.
Кульчицька Уляна, група ХТ-17: «Опрацювавши матеріал, я навчилася основам приготування холодних страв, закусок та технології приготування тіста і виробів із нього.
Напевно, найбільша складність під час виконання завдань  була у тому, що все це відбувалося дистанційно,  інколи підводив інтернет- зв’зок. Сподіваюсь, що у подальшому  буде можливість проходити практичну підготовку на підприємстві, подивитись власними очима».

Софія Пітель, група ХТ 10: «Навчальна практика справила на мене досить гарне враження, вона дала змогу мені ближче познайомитися з приготуванням страв із сиру та яєць ,досконаліше вивчити норми  продуктів для страв. Такі практично-теоретичні вміння  в майбутньому допоможуть мені як спеціалісту».

Гуменюк Олена, група ХТ-15: «Практичні завдання були досить цікавими. Проте спочатку було важко опрацьовувати   окремі  завдання, та з часом я навчилась швидко користуватися збірником рецептур та готувати страви. Мої рідні  завжди з нетерпінням чекали на нові смаколики».

Завідувач навчально-виробничою практикою Комончук О.І.

Меню